Äppelkafé - Apple, för iPad och iPhone alltså

Apple-kafé måndagar kl. 9:30 - 12:00

Välkommen till vårt Applekafé, ingen anmälan behövs. Plats är Studiefrämjandets lokaler i Residenset.

Under hela våren har vi som plan att arbeta oss igenom inställningar. Vi kommer att ägna en stund åt någon flik varje gång. Dessutom kommer vi att ha olika teman. Kommande 4 veckor kommer vi att arbeta med bilder. Det är svårt att exakt avgöra hur lång tid varje moment tar, preliminärt tänker vi så här:

13/3 Demonstration av Apple-TV och Bluetooth-högtalare. Apple-TV är en dosa (ansluten till Wifi) som man använder för att visa bilder, videos mm från mobila enheter på en vanlig TV. Den innehåller mycket mer är än så, man kan hyra film, se SVT Play och komma in i alla appar man har. Medverkande Robert Bergersäter och Andreas Elmqvist MediaMarkt.

20/3 iMessege och SMS

27/3 Tittar vi på vad som döljer sig under Podcast

3/4 Kalender

10/4 Sista gången tänker vi på sommar och semester och kollar Postnords vykortsapp, EasyPark och tittar lite på hur man kan använda kartor.

Välkomna!
Inga och Jan

Uppdatera till iOS 10

Det är önskvärt att du uppdaterar din iPad/iPhone till iOS 10 eftersom allt vi visar på sker på enheter som kör med iOS 10.

Du kan uppdatera din enhet manuellt om du inte fått uppdateringen ännu. Gå till Inställningar - Allmänt - Programuppdateringar där söker den automatiskt efter nya uppdateringar.

Klicka här för iPhone användarhandbok och här för iPad användarhandbok.